loading...
███▓▒░░◄ Hack iran►░░▒▓███
______بابک بوتر______ بازدید : 80 شنبه 16 اردیبهشت 1391 نظرات (0)

 

راه چاره چیست ؟

با دانستن این نکته که هک چیست و هکر چه هدفی دارد، این سوال مطرح می شود که در مقابل هک و نفوذ هکرها چگونه باید مقابله کرد که در پاسخ باید گفت بهترین راه مقابله با هکرها بالا بردن امنیت سیستم های کامپیوتری است. این کار ممکن است با تهیه سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری انجام شود. هیچ گاه به یک روش خاص جهت حفظ امنیت اکتفا نکنید و نسخه جدید هر نرم افزار را تهیه و دسترسی کاربران به اطلاعات را کنترل کنید.


 


:: 13 ترفند فوق العاده برای افزایش امنیت سیستم در برابر هک



 1: استفاده از یک نرم افزار ضد هک با آخرین به روز رسانی ها که من Black Ice را پیشنهاد می کنم چون نیازهای کاربران حرفه ای و تازه کار را به طور کامل برطرف می کند. البته Zone Alarm که از ورژن 5 به بعد به ضد ویروس هم مجهز شده نیز انتخاب خوبیست ولی باید بدانید این نرم افزار نیاز به آموزش دارد (باید کتاب آموزشی آن که به تازگی منتشر شده را خریداری کنید) و بیشتر برای کاربران حرفه ای طراحی شده و کاربران تازه کار نمی توانند از آن به درستی استفاده کنند.

 2: استفاده از ویروس کشهای KasperSky یا NOD32 که اگر Pack کامل باشد خیلی بهتر است {پک کامل شاملAnti Virus ،Anti Spyware / Adware،Firewall ،Anti spam ،Security Center،Privacy Service می باشد} توجه داشته باشید که نرم افزارهای فوق را از سایتهای اصلی آنها بگیرید و اقدام به خرید آنها نکنید، چون اکثر شرکتهایی که سی دی های آنتی ویروس را جمع آوری می کنند اصلا به این نکته توجه نمی کنند که این برنامه ها باید از سایت اصلی باشند و در بسیاری از موارد نسخه های کرک شده و گاها ویروسی را از سایتهای غیر قانونی یا به اصطلاح Warez می گیرند و این خود باعث می شود که برنامه قابلیت های خود را از دست بدهد. من پیشنهاد می کنم نسخه های نمایشی یا زمان دار این برنامه ها را دانلود کنید و سپس با دادن سریال نامبر آنها را رجیستر کنید. بعنوان مثال پک کامل مربوط به شرکت Symantec به نام Norton Internet Security و پک کامل KasperSky با نام Internet Security عرضه می شود.

 3: سطح ایمنی و ویروس کشی را در حالت High بگذارید تا تمام فایلها، با هر پسوندی که هستند ویروس کشی شوند و توجه داشته باشید بعضی از ویروس کش ها حالتی را با عنوان Heuristic دارد، که به معنی اکتشافی است و در این حالت ویروس کش، به طرز هوشمندانه ای اقدام به ویرس یابی می کند. توجه داشته باشید خیلی از ویروس هایی که در کامپیوتر شما پنهان شده اند به این روش آشکار می شوند. در حقیقت این نوع ویروس ها دو زیست هستند و مرتبا تغییر می کنند و از این رو ویروس کش، در حالت عادی نمی تواند آنها را بیابد.

 4: Service Packهای ویندوز را دانلود کنید و همیشه ویندوز خود را به روز نگه دارید. البته با سرعت پایین اینترنت در ایران این کار عملا غیر ممکن است و به همین خاطر شما می توانید Service Pack 3 ویندوز را از طریق سی دی خریداری کنید.

 5: تنظیمات صحیح خود سیستم عامل و عدم به اشتراک گذاری فایلها. این تنظیمات عبارتند از غیر فعال کردن NetBios و سرویس Remote Assistance و بستن مسیر ورودی کرم MsBlaster که حفره آن همیشه ممکن است خطر ساز باشد.

 6: عدم استفاده از برنامه های به اشتراک گذاری فایل از جمله Kazza که به علت نقص های بیشمار و همراه داشتن برنامه های جاسوسی استفاده از آن دیوانگی است.

 7: عدم استفاده از Internet Explorer. خیلی از برنامه های جاسوسی و Trojanها فقط در صورتی دانلود و در نتیجه فعال می شوند که صفحه مربوطه توسط Internet Explorer باز شود، همچنین خیلی از کرمهای اینترنتی در صورت اجرا شدن و باز بودن اینترنت اکسپلورر گسترش پیدا می کنند. پیشنهاد می کنم از یک مرورگر دیگر به جای Internet Explorer استفاده کنید و قابلیت های PlugIn و Java Script آن را نیز غیر فعال کنید. در این میان مرورگر Firefox یا Opera از همه کارآمدتر می باشند.

 8: افزایش امنیت Internet Explorer در صورت اصرار بر استفاده ار این نوع بروزر. با همه این احوال شاید موقعیتی پیش آید که باید از مرورگر استاندارد اینترنت یعنی Internet Explorer استفاده کنید به همین خاطر روش های افزایش امنیت Internet Explorer را نیز بیان می کنم.
Cookie ها را بعد از قطع شدن از اینترنت پاک کنید، البته اگر مدت طولانی به اینترنت وصل بوده اید و در وبلاگ یا ایمیل خود وارد شده اید نیز حتما این کار را در حین کار با اینترنت نیز انجام دهید. در صورتی که به محتویات Temporary Internet Files نیاز ندارید آنها را هم پاک کنید، برای انجام این کارها مراحل زیر را دنبال کنید:

Internet Explorer > Internet Option > Delete Cookie
Internet explorer > Internet Option > Delete Files

8.1: جلوی کوکی هایی که می توانند خطرناک باشند را بگیریم. برای این کار مراحل زیر را طی کنید و حالت Medium High را انتخاب کنید:

Internet Explorer > Internet Option > {tab} Privacy

8.2: استفاده از برنامه های ضد پاپ آپ. خیلی از PopUp ها باعث قفل شدن و در نتیجه بسته شدن IE می شوند و حتی می توانند حاوی کدهای مخرب و ویروس نیز باشند. بهترین برنامه هایی که برای این کار وجود دارد Zero PopUp و AdWare 6.0 است، البته Adware بسیار بهتر عمل می کند و علاوه بر قابلیت ضد Pop up قابلیت Anti Spyware را نیز دارا می باشد.

8.3: پاک کردن و غیر فعال کردن ذخیره سازی پسورد توسط IE. با توجه به ذخیره شدن پسورد ایمیل ها و یا وبلاگ شخصی شما در IE، از این رو می تواند مورد سوء استفاده هکرها قرار گیرد. برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید:

Internet Explorer > Internet Option > {tab} Content > Auto Complete

و سپس دکمه Clear Password را می زنیم و بعد از آن تیک گزینه User Names & Passwords on Forms را بر می داریم.
صفحاتی که عکس یا عکسهای آنها نمایان نمی شود را Refresh نکنیم، چون این یکی از روشهای آلوده سازی کامپیوتر قربانی به ویروس یا تروجان است و برای دیدن عکس مذکور روی آن کلیک راست بزنید و سپس گزینه Show Picture را بزنید. ممکن است سایتی حتی قسمتهای دیگرش نیز به درستی باز نشده باشد در این صورت نیز Refresh نکنید و آدرس آن سایت را در یک صفحه جدید IE وارد کنید.

8.4: استفاده از برنامه های ضد برنامه های جاسوسی یا همان Anti Spyware و Anti AdWare که بهترین آنها Adware 6.0 و SpyHunter و SpySweeper می باشند.

نکته 1: برنامه AdWare تنها اشکالی که دارد این است که باید ابتدا یک فایل کوچک را دانلود کنید و بعد از اجرای آن به طور خودکار برنامه اصلی که حجم زیادتری دارد دانلود می شود و شما نمی توانید آن را با برنامه های افزایش دهنده سرعت دانلود کنید و همچنین برنامه اصلی را در اختیار نخواهید داشت تا بعد از تعویض ویندوز دوباره آن را نصب کنید و هر بار که ویندوز نصب می کنید باید آن را دوباره دانلود کنید.

نکته 2:
برنامه SpySweeper یک برنامه بسیار عالی است که دائما در حال بررسی کوکی ها و دیگر برنامه های مخرب احتمالی است و به طور خودکار کوکی های خطرناک را پاک می کند. این برنامه دارای یک سکنر Spyware هم هست و مثل ویروس کش ها می تواند درایوهای هارد را بررسی کند ولی با این تفاوت که این برنامه به جای ویروس، برنامه های جاسوسی را یافته و آنها را از بین می برد. تنها اشکال این برنامه آن است که برنامه Dap که برای دریافت تبلیغات و رجیستر شدن مرتبا به سایتش مراجعه و اطلاعات ارسال می کند را به عنوان برنامه جاسوسی می شناسد و آن را پاک می کند.

نکته 3:
برنامه SpyHunter بیشتر به درد کاربران حرفه ای تر می خورد و خود کاربر باید جلوی فایلهایی را که به اینترنت وصل می شوند را با شناخت کافی که دارد بگیرد. این برنامه خیلی کم حجم قابلیت کنترل Spyware ها و کد های مخربی که در خود سایت قرار دارند {به صورت فایل جداگانه {server} نیستند} و با آن Load می شوند را دارد و همه آنها را به طور خودکار Block می کند. همچنین با کمک این برنامه می توانید ارسال اطلاعات توسط هر تروجانی را متوقف کنید و حتی بهترین آنتی ویروس ها هم ممکن است که یک تروجان جدید را نشناسند و این برنامه از این نظر بهترین انتخاب است.
برای درک بهتر ادامه می دهم که این نرم افزار فایلهایی را که اطلاعات ارسال می کنند را monitor کرده و به طور پیش فرض در لیست سبز قرار می دهد و شما می توانید فایل مورد نظر را در لیست قرمز قرار دهید، بدین ترتیب فایل مذکور بلوکه می شود. نکته جالبی که در اینجا نهفته است این است که می توانید فایل هایی نظیر Ie.exe یا dap.exe را در لیست قرمز قرار دهید تا امکان کار کردن با آنها میسر نباشد، البته بهتر است این برنامه را همراه برنامه های فوق به کار گیرید.

 9: از چه سایتی برنامه Download می کنیم. ابتدا باید سایت مورد نظر را از آدرس فایلی که برای دانلود وجود دارد مورد بررسی قرار دهیم. هیچ وقت برنامه ها را از سایتهای ثالث نگیریم چون هیچ دلیل منطقی برای کار آنها وجود ندارد و بدون شک برنامه ای که ما از آنها می گیریم دارای ویروس یا تروجان است و این نکته باید بسیار مورد توجه شرکتهای رایت سی دی و سایتهایی باشد که برنامه برای دانلود معرفی می کنند. معمولا سایتهایی که برنامه های شرکتهای دیگر را برای دانلود می گذارند اسم های عجیب و غریب و طولانی دارند. یکی دیگر از مشخصه های سایتهایی که برنامه هایی که برای دانلود گذاشته اند متعلق به خودشان نیست آن است که آنها لیست های طویلی از برنامه های مختلف دارند که همگی آنها از همان {سایت} Domain و بدون توضیح، Preview و قسمت Help می باشند، باید بدانید سایتی که برنامه خودش را برای دانلود گذاشته اولا تعداد محدودی برنامه دارد، ثانیا برنامه را همراه Tutorial و Help و خیلی چیزهای دیگه معرفی می کند و آدرس مشخصی دارد، همچنین در سایت اصلی برنامه عکسها و Screen Shot هایی همراه با توضیحات اضافه از برنامه مورد نظر وجود دارد.
سایتهایی که آدرس آنها بصورت IP است بسیار خطرناکند و ممکن است Admin آن سایت با بدست آوردن IP شما که از طریق بازدید شما از آن سایت به دست او می رسد اقدام به هک کردن شما بکند یا همانطور که گفتم برنامه ای که در آن سایت برای دانلود قرار گرفته حاوی ویروس یا تروجان ... باشد! حال ممکن است این سوال پیش بیاید که فلان برنامه دارای محدودیت زمانی یا عملکرد است و اگر ما آن برنامه را از این سایت اصلی دانلود کنیم چگونه می توانیم محدودیت آن را از بین ببریم و در جواب سوال شما باید بگویم که ابتدا نسخه Trial یا Demo برنامه را از سایت اصلی بگیرید و بعد از آن کرک آن برنامه را که حجم خیلی کمی هم دارد را از سایتهایی که برای این منظور می باشند دریافت کنید، البته در موارد بسیار نادری اتفاق می افتد که کرک مربوطه حاوی ویروس است. ولی احتمال ویروسی شدن توسط آن خیلی کمتر از دریافت نسخه کامل کرک شده برنامه است و بهتر است از کرکهایی که شماره سریال در اختیار شما می گذارند استفاده کنید و کرکهایی که به جای فایل اصلی جایگزین می شوند خیلی مطمئن نیستند و حتی ممکن است از قابلیت برنامه بکاهند و برنامه آنطور که می بایست کار نکند. خاطر نشان می کنم دریافت سریال برنامه هیچ خطری ندارد و مطمئن ترین راه کرک کردن نرم افزار است.
به سایت هایی که برنامه ها را کرک می کنند و آنها را برای دانلود می گذارند سایتهای Warez یا غیر قانونی می گویند. برای پیدا کردن سایت اصلی برنامه باید در گوگل به این صورت جستجو کنید:

Official Site + Name of Program (در قسمت Name of Program باید نام برنامه مربوطه را بنویسید.)

 10: همیشه به آیکون و پسوند عکسهایی که از طریق چت می گیرید توجه کنید و از طرف مقابل بخواهید که عکسش را به ایمیلتان بفرستد چون خود یاهو دارای Norton Anti Virus می باشد و فایل قبل از دانلود شدن Scan می شود و فقط در مواردی نادر ممکن است Yahoo ویروسی که همراه عکس هست را نشناسد به همین خاطر عکس مربوطه را پس از Download با ویروس کش KasperSky یا NOD32 نیز Scan کنید.

 11: از کار انداختن System Restore. همانطور که می دانید فایلهایی که پسوند های سیستمی مثلdll ، exe و غیره داشته باشند، پس از پاک کردن یا اعمال تغییرات در System Restore ذخیره می شوند و این مسئله زمانی خطر ساز می شود که یک فایل ویروسی را به صورت دستی یا به کمک برنامه های ضد ویروس یا ضد Spyware پاک {Delete} یا تمیز{Clean} کرده اید، ولی غافل از اینکه ویندوز این فایلها را در جایی دیگر حفظ کرده است و همچنان ویروس به فعالیت خود ادامه می دهد. برای از کار انداختن System Restore مراحل زیر را دنبال کنید:

Control Panel > System > {tab} System Restore > Turn off System Restore on All Drive

 12: شاید زیاد اتفاق افتاده باشد که از طریق چت یا از یک سایت مشکوک عکس Download کرده باشید و نگرانید که این فایل حاوی تروجان یا ویروس مخصوص فایلهای JPG باشد و به همین خاطر عکس مربوطه را در کافی نت باز کنید و کلید F11 را بزنید و سپس کلید Print Screen را فشار دهید و بعد از آن برنامه Paint را باز کنید و Ctrl + V را بزنید و حالا می توانید عکس را با خیال راحت با هر پسوندی ذخیره کنید.
شاید بپرسید چرا برای این کار از برنامه های Picture Converter استفاده نکنیم و در جوابتان باید بگویم که ممکن است در فرایند تبدیل فایل ممکن است کدهای ویروس نیز ترجمه شده و همراه عکس Convert شده باقی بمانند ولی در روش فوق، فرایند تهیه عکس هیچ نیازی به عکس مشکوک به ویروس ندارد.

 13: هرگز اسم کامپیوتر {Computer Name} خود را واقعی ندهید. هکرها می توانند اسم کامپیوتر شما و در نتیجه اسم شما را بیابند و برای جلوگیری از این کار یک اسم مستعار برای خود انتخاب کنید. همچنین از وارد کردن اسم و مشخصات واقعی خود در برنامه هایی مثل Photoshop و غیره که در زمان نصب از شما اسم و مشخصات می خواهند نیز خودداری کنید.


 

 
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سایتی دیگر از تیم بزرگ بکس 021 برای انتقال تجربیات ارزشمندشان دز زمینه های بالا بردن امنیت سیستم های یوزرهای بازدیدکننده عزیز
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    نظرتان در مورد هک ایران چیست
    آمار سایت
  • کل مطالب : 65
  • کل نظرات : 10
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 52
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 13
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 15
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 45
  • بازدید ماه : 42
  • بازدید سال : 755
  • بازدید کلی : 25,400